Vaarbestemming

 

 

 

Inspiratie

Laat je inspireren door het verhaal in de Waterkampioen van 11 augustus 2011. Redacteuren Femmie Goudswaard en Erik van den Berg. 

 

"Boot, bed & brochje

In een snelle zeilboot door Friesland trekken en overnachten in een romantisch Bed en Breakfast aan het water. Femmie Goudswaard en Erik van den Berg koersten met een gehuurde Keus 22 langs een fijne combinatie van Boot, Będ & Brochje en kwamen herboren terug"...

 

Slapen aan het water

Lezen en app'en

Bij de ANWB is het boekje Bed & Breakfast aan het water verschenen. In deze gids staan 100 romantische B & B's door heel Nederland die direct aan het water liggen. In de natuur, maar ook in de stad. Landelijke romantische boerderijen worden afgewisseld met een grachtenpand in Amsterdam, een nostalgisch veerhuis in Urk en een Pipowagen op de dijk. Alle B&B's zijn goed te bereiken met de boot, mits deze geen staande mast heeft. ANWB Bed & Breakfast aan het water kost 9,95 euro (ledenprijs 9,50) en is verkrijgbaar bij de ANWB-winkel, VVV's en in de boekhandel. Ook online te bestellen, onder andere via www.anwb.nl/webwinkel.

Ook is er nu een Bed & Breakfast-app. Daarin worden meer dan 1.700 bijzondere B&B-plekken op een flitsende manier in beeld gebracht. De app is vanaf nu te downloaden, zoek op ANWB B&B. 

 

Je eigen zeilverslag

Op deze site is ruimte gereserveerd voor een forum. Keus Sailing kan linken naar je reisverslagen en foto's elders op het web. Ga naar de forumpagina

 

 

 

Copyright © 2012 Keus Sailing |  Tsjamkedykje 2, 8561 HA  Balk | +31(0)514 602982 | info@keus22.nl