Zeilles

Reserveer boot, kamer en instructeur 

Voor een groep van twee of drie personen bieden we arrangementen aan op de Keus 22. Prijs en organisatie is gebaseerd op één kamer en één boot. De instructeur vaart alle dagen mee. Je leert in korte tijd goed zeilen. 
Je verblijft in een kamer van de 'Peppels'. Deze kamers hebben eigen sanitair met een gescheiden douche en toilet.

Wanneer je van plan bent alleen te komen, kun je beter gebruik maken van de standaard arrangementen op de site van de  Ulepanne

 

Weekends of midweek

Reserveer een weekend of een midweek. Aankomst is op vrijdagavond of op zondagavond. Je bent vanaf 21.00 u. van harte welkom.

 

Volledig verzorgd

Deze arrangementen zijn inclusief alle maaltijden. Wij serveren koffie en thee bij aankomst, tijdens het ontbijt en 's avonds een uur na het diner. Drankjes die je aan de bar nuttigt rekenen we apart af. 

Dagprogramma

Ontbijt om acht uur samen met de andere deelnemers van het arrangement. Om negen uur is er overleg gepland met de instructeur. Daarna gaan we snel het water op. Je kunt tot 17.00 u. doorvaren. Tussen de middag leggen we aan voor een lunchpauze. Het diner staat gepland om zes uur, samen met de andere deelnemers van het arrangement - uitsluitend volwassenen. 

 

Friese meren en vaarten

Je leert zeilen op het Friese meren gebied. Een van de populairste watersportgebieden van Europa. Grote meren worden afgewisseld met smalle vaarten. De instructeur is de hele dag aan boord. We werken volgens de richtlijnen van het CWO systeem en geven de landelijk erkende diploma's uit. De cursus is erop gericht je in korte tijd zelfstandig te leren zeilen.  

Copyright © 2012 Keus Sailing |  Tsjamkedykje 2, 8561 HA  Balk | +31(0)514 602982 | info@keus22.nl